Toimitusehdot

Inttikaupan tuotteet myy ja toimittaa Innoflame Oy / Sanser (1055712-8). Tilaamalla tuotteita inttikauppa.fi verkkokaupasta hyväksyt alla olevat toimitusehdot.

Tilausehdot

Tilaajan tulee olla 18-vuotias. Alle 18-vuotiaat voivat tilata tuotteita huoltajansa luvalla.

Tilaajan tulee ilmoittaa tilauksen yhteydessä nimi, osoite ja sähköposti.

Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut sekä tilatut tuotteet.

Inttikauppa ei takaa verkkokaupan tuotteiden saatavuutta kaikissa tilanteissa. Mikäli jotain tuotetta ei poikkeuksellisesti ole saatavilla, Inttikauppa ilmoittaa tästä välittömästi asiakkaalle. Inttikauppa hyvittää asiakkaalle toimittamatta jääneet asiakkaan maksamat tuotteet.

Maksutavat

Voit maksaa ostoksesi tilauksen yhteydessä seuraavilla maksutavoilla:

1. Pankkimaksut: Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Säästöpankki, Oma Säästöpankki, POP Pankki, Aktia, Handelsbanken, Ålandsbanken ja S-Pankki

2. Lasku- ja osamaksupalvelut: Collector ja Jousto

3. Korttimaksaminen: Visa, Visa Electron, Mastercard, Eurocard ja Diners Club

4. Mobiilimaksaminen: MobilePay

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksun välityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjälle palvelu toimii kuin perinteinen verkkomaksaminen.

Maksutapahtuman aikana siirryt Inttikaupasta hetkeksi oman pankkisi sivuille. Maksutietojen välitys sinun ja pankkisi välillä on turvallista, sillä maksutiedot suojataan SSL-salausmenetelmällä. Maksun jälkeen sinun täytyy palata Inttikaupan sivulle, jotta maksutiedot välittyvät oikein.

Korttimaksulla suoritetuissa maksuissa maksun saajana näkyy Paytrail Oyj. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa.

Arvonlisävero

Tuotteet sisältävät arvonlisäveron 24 %.

Toimitusmaksu

Tilaukseen lisätään toimitusmaksu. Tilauksen toimitusmaksun näet ostoskorissa omalla rivillään.

Toimitusaika

Tilauksen yhteydessä saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen, joka toimii samalla kuittina ostoksistasi.

Tuotteiden arvioitu toimitusaika on 3 – 24 arkipäivää tilauksen vastaanottamisesta. Suurimman osan tilauksista toimitusaika on korkeintaan kaksi viikkoa. Sesonkiaikana (touko-kesäkuu ja marras-joulukuu) toimitusaika saattaa olla pidempi. Mikäli toimitus viivästyy, siitä ilmoitetaan sinulle sähköpostilla tai puhelimitse. Kun tilaus on valmis postitettavaksi, saat siitä viestin sähköpostiisi.

Inttikauppa ei vastaa mahdollisista vahingoista, jotka ovat johtuneet arvioidun toimitusajan ylittymisestä. Esim. juhlapyhien aikaan voivat toimitusajat olla hieman pidempiä.

Tilaukset toimitetaan postitse ja vain Suomeen.

Palautusehdot

Merkatuilla tuotteille ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta.

Virheelliset tuotteet

Inttikauppa tarkistaa kaikki tuotteet huolellisesti, ennen kuin ne lähetetään asiakkaalle.

Mikäli asiakas vastaanottaa viallisen tuotteen, tulee hänen reklamoida siitä Inttikaupan asiakaspalveluun.

Pyydämme, että otat yhteyttä asiakaspalveluumme viiden päivän kuluessa siitä, kun olet noutanut pakettisi ja huomannut, että tilauksestasi mahdollisesti puuttuu tuote tai tuote on virheellinen.

Vastuut

Inttikaupan sivuilta löytyvien tekstien ja kuvien kopiointi, lataaminen, siirtäminen tai muu vastaava toiminta on kiellettyä, ellei sitä ole erikseen ja kirjallisesti Inttikaupan puolelta sallittu.

Inttikauppa ei ole vastuussa tilauksen myöhästyneestä toimituksesta, mikäli se johtuu tapahtumasta, joka ei ole Inttikaupan hallittavissa, kuten esimerkiksi sota, tulva, tulipalo, lakko, työriita, työsulku, mellakka, kansankiihotus, ilkivalta, valtiolliset toimenpiteet ja muut vastaavat tapahtumat.